Följ Hässleholms kommun

Pressmeddelanden 4 träffar

Årets Hässleholmare 2019: Jacob Karlsson

Årets Hässleholmare 2019: Jacob Karlsson

Pressmeddelanden   •   Nov 22, 2019 20:24 CET

Jacob Karlsson, vd och grundare av K-fastigheter, har utnämnts till Årets Hässleholmare 2019. Vinnaren tillkännagavs vid Hässleholms Galakväll den 22 november. Motiveringen lyder:

Ny tågverkstad i Hässleholm möjliggör dubblering av kollektivtrafiken och fler jobb till kommunen

Pressmeddelanden   •   Jun 02, 2010 13:00 CEST

Hässleholms kommun och Jernhusen planerar att utveckla en ny underhållsdepå för tåg i Hässleholm. Idag beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott att underteckna en avsiktsförklaring om samarbete med Jernhusen för att skapa en underhållsdepå som ska serva tåg från hela Skåne och Öresundsregionen. Satsningen ger många nya arbetstillfällen till Hässleholms kommun och regionen.

Hässleholms kommun och Jernhusen inbjuder till pressträff den 2 juni om järnvägar och infrastruktur i Skåneregionen

Pressmeddelanden   •   Maj 31, 2010 10:21 CEST

Efter ordinarie möte i Hässleholms kommunstyrelses arbetsutskott är ni välkomna till en träff för information om tagna beslut. Vi vill framför allt informera och ha en frågestund om framtida större satsningar på och kring järnvägen i Hässleholmsområdet för Skåneregionens räkning.

KunskapsPorten ny ägare till Norra station

Pressmeddelanden   •   Dec 17, 2007 10:42 CET

Fastighetsbolaget KunskapsPorten AB och Hibab har en preliminär överenskommelse om ett förvärv av Hässleholms kunskapsby Norra station. Det handlar om en affär som kan stärka Hässleholm som en attraktiv etablerings- och studieort. Norra Station omfattar fyra byggnader om totalt cirka 12 000 kvm. Förvärvet sker till ett pris om ca 180 mkr och kommunen kommer att vara den viktigaste hyresgästen.