Följ Hässleholms kommun

Pressmeddelanden Visa alla 6 träffar

Hovdala vandringscentrum delad andraplats i arkitekturtävling

Hovdala vandringscentrum delad andraplats i arkitekturtävling

Pressmeddelanden   •   Nov 21, 2019 17:05 CET

Under torsdagens evenemang Kreativa Skåne i Malmö delades Skånes arkitekturpris ut, som i år tilldelades Brf Shiitake i Malmö. Hovdala Vandringscentrum i Hässleholms kommun var en av fyra nominerade. – Vi vann inte, men att vara ett av de utvalda bidragen i final är ett stort erkännande, och vi är glada att uppmärksammas i detta sammanhang, säger projektledare Bjarne Öhrling.

​Hovdala vandringscentrum nominerat till Skånes arkitekturpris

​Hovdala vandringscentrum nominerat till Skånes arkitekturpris

Pressmeddelanden   •   Okt 04, 2019 09:27 CEST

Nu står det klart att Hovdala vandringscentrum är ett av fyra bidrag som är nominerade till Skånes arkitekturpris. – Fantastiskt hedrande och kul att Hässleholms kommun och Hovdala vandringscentrum uppmärksammas i detta sammanhang, säger projektledare Bjarne Öhrling på Hässleholms kommun.

Ett kärleksnäste? Ett ägg? I Hässleholm?

Pressmeddelanden   •   Sep 01, 2009 17:43 CEST

Pressinbjudan: Torsdag 3 september kl 14.30 invigs utställningen "Ett kärleksnäste" i Hässleholm Kulturhus med ritningar och modell på ett äggformat bo att övernatta i. Samtidigt öppnas utställningen "Träpriset" med Sveriges bästa träarkitektur i kulturhusets entréhall.

Hässleholms webb och Pompejiwebben nominerad till designpris

Pressmeddelanden   •   Aug 19, 2008 16:24 CEST

Både Hässleholms kommuns nya webbplats, som lanserades 5 november 2007, och Pompejiutställningens egen webbplats, har nominerats till Svenska Designpriset.