Följ Hässleholms kommun

Pressmeddelanden 4 träffar

Skolinspektionen ger Hässleholms kommuns förskolor och skolor grönt ljus

Pressmeddelanden   •   Nov 10, 2016 14:54 CET

Skolinspektionens granskning av Hässleholms kommuns förskolor, skolor och fritidshem på huvudmannanivå ger överlag ett positivt betyg. Vid tillsynen har det framkommit att kommunen uppfyller de nationella styrdokumentens krav när det gäller såväl förutsättningar för utbildningen som utvecklingen av verksamheten med undantag för fritidshemmen.

Ny förskola öppnar i Tyringe

Pressmeddelanden   •   Aug 22, 2016 17:04 CEST

Stallbacken är en ny förskola som öppnade i Tyringe i början av augusti. Den officiella invigningen hålls torsdagen den 25 augusti klockan 09.30 - 11.00.

Nya förskolor på gång i Vinslöv och Bjärnum - Hässleholms kommun bygger för framtiden

Pressmeddelanden   •   Feb 20, 2014 17:40 CET

Tekniska utskottet beslutade på onsdagens möte att börja projektera nya förskolor i Vinslöv och Bjärnum. Därefter står Tyringe på tur att få ny förskola. Kommunen har höga ambitioner vad gäller standarden: Byggnaderna ska vara energieffektiva och garantera en god innemiljö. Stor vikt läggs även vid att skapa pedagogiska utemiljöer för att ge barnen lärande, lustfyllda och spännande upplevelser.

De viktiga målen mellan målen

Pressmeddelanden   •   Sep 21, 2007 09:22 CEST

Gastronovum i Hässleholm ger en mellanmålskurs 24 september. Nutritionist Ulla Johansson föreläser om vad som är bra mellanmål för barn och ungdomar.

Dokument 1 träff