Följ Hässleholms kommun

Vinnare av omsorgsnämndens kvalitetspris 2016

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2017 09:06 CET

Varje år delar omsorgsnämnden ut 10 000 kronor till en medarbetare eller verksamhet inom omsorgsförvaltningen. Det har nu blivit dags att kora vinnaren av årets kvalitetspris.

Goda insatser inom omsorgsarbetet

Omsorgnämnden delar varje år ut sitt kvalitetspris till en medarbetare eller verksamhet inom omsorgsförvaltningen. Syftet är att uppmärksamma goda insatser inom omsorgsarbetet i kommunen. Under 2016 har medarbetare inom omsorgsförvaltningen kunnat nominera en medarbetare eller verksamhet som bland annat representerar nytänkande och/eller förändringsbenägenhet eller som har implementerat nya arbetssätt under året. Tyngdpunkten har legat på just förändringsbenägenhet och utveckling.

- Vi förväntas kunna ge omsorg till allt fler brukare, med bibehållen eller högre kvalitet till en lägre kostnad. En fjärdedel av våra kompetenta och erfarna medarbetare kommer att gå i pension de närmaste tio åren. Det krävs smarta lösningar och förändrade arbetssätt för att möta dessa utmaningar, säger omsorgschef Annika Andersson.

Media är varmt välkommen att besöka prisutdelningen.

Tid och plats: 31/1 2017 klockan 14.15 i Storstugan, Högalidshemmet

För mer information kontakta:

Annika Andersson, Omsorgschef, tfn 0451-26 87 01, annika.andersson@hassleholm.se

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.