Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vem vill du se som Årets Hässleholmare 2022?

Hässleholm kommun delar årligen ut utmärkelsen Årets Hässleholmare. För nittonde året i rad ska utmärkelsen utses och allmänheten ombeds att tycka till om vem de vill se som årets pristagare. Den 30 september är sista dag för att lämna in förslag och nominera lämpliga kandidater.

Hässleholm kommun delar årligen ut utmärkelsen Årets Hässleholmare som traditionsenligt tillkännages under Hässleholms galakväll, som i år arrangeras den 11 november.

Utmärkelsen går till en person som ”bidragit till att Hässleholms kommun fått en positiv uppmärksamhet i omvärlden och som genom sitt engagemang för kommunens utveckling blivit en inspiratör för andra”. Kandidaten behöver inte bo, verka eller vara född i Hässleholms kommun. Vinnaren utses av en jury. Det räcker att en person nomineras en gång, för att vara en möjlig kandidat.

Skicka ditt förslag med en kort motivering senast den 30 september till:


Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Årets Hässleholmare 2022
281 80 Hässleholm


Eller e-post till: aretshassleholmare@hassleholm.se


För mer information kontakta:
 

Sofia Stridsberg, Näringslivsutvecklare
Tel 0730-89 70 42

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Sandra Holm

Näringslivsutvecklare 0451-26 83 53