Gå direkt till innehåll
Välkommen till Kulturskolan. I höst utökar vi med nya kurser!
Välkommen till Kulturskolan. I höst utökar vi med nya kurser!

Pressmeddelande -

(uppdaterad) Kulturskolan utökar med nya kurser i höst!

(En gammal version av pressmeddelandet publicerades, här kommer en uppdaterad version) 

Du missar väl inte att anmäla dig eller ditt barn till höstens kurser redan nu? Till exempel kan du som elev, vuxen eller ungdom vara med och spela i nystartade Hessle Symphony Rock Orchestra och uppträda tillsammans med olika gästartister. Du kan också spela i rock och pop band eller känna musikens rytm i hela kroppen i ämnet rytmik. Dessutom startar Kulturskolan återigen igång vår populära bildkurs i våra egna lokaler på HTS. Anmäl dig redan nu före sommarlovet för att säkra din plats!

- Det blir en späckad höst på Kulturskolan. Redan nu kan du ta del av hela utbudet på Kulturskolans hemsida, kulturskolanhassleholm.se. Vi kommer till hösten i september även genomföra en stor Galakväll i samband med garantiföreställningarna, med gästartister som Mojje och Kokobäng, säger Michael Bäck Verksamhetschef på Kulturskolan.

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

  Presskontakt

  Hanna Gardell

  Presskontakt Kommunikationschef Chef för kommunikationsavdelningen i Hässleholms kommun 0709-81 83 48

  Emma Ragnarsson

  Presskontakt Kommunikationsstrateg Kommunikationsavdelningen, kommunledningsförvaltningen 0451-26 84 48