Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Simhallarna öppnar upp för allmänheten i augusti

I augusti öppnar Qpoolen, Tyringe simhall och Bjärnums simhall upp för allmänheten. Du som besökare kommer kunna bada, gymma och hyra lokaler igen.

– Äntligen har vi möjlighet att snart kunna öppna våra badhus för allmänheten och vi hälsar alla våra besökare varmt välkomna tillbaka då, säger Eva-Lotta Gustafsson, badchef på kultur- och fritidsförvaltningen.

Öppningsdatum för simhallarna

  • Qpoolen: 2 augusti
  • Tyringe simhall: 16 augusti
  • Bjärnum simhall: 16 augusti
  • Hässleholmsgårdens varmvattenbad: 23 augusti (för föreningar)

Simhallarna återgår till ordinarie öppettider som du hittar på vår hemsida.

Besökare som har kort till bad eller gym kan återaktivera och förlänga dessa fram till 31 oktober 2021 – därefter är möjligheten till förlängning inte giltig längre.

Lokalbokning utan begränsning per kvadratmeter

Om regeringen tar beslutet att ta bort regeln för maxantalet kvadratmeter per person i inomhus- och utomhusmiljöer kommer du från och med den 15 juli kunna boka lokal utan begränsning per kvadratmeter. Trängsel ska fortfarande undvikas i alla våra lokaler och maxantal personer för respektive lokal ligger kvar.

Babysim i Tyringe simhall i höst

Mellan veckorna 36-45, med uppehåll vecka 44, kommer Tyringe simhall ha babysimkurser. Kurserna kommer hållas på måndagar mellan kl 10:00-13:00. Intresseanmälan till babysim öppnar vecka 34 och görs via vår hemsida.

Önskar en glad sommar

Kultur- och fritidsförvaltningen önskar en glad och smittfri sommar och välkomnar besökare tillbaka till simhallarna i augusti. Till dess håller Vinslövs friluftsbad öppet, och våra badsjöar finns alltid tillgängliga!


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Sara Wihlborg

Kommunikatör Kultur- och fritidsförvaltningen 0734478343