Gå direkt till innehåll
Karin Grönberg. Foto: Nils Sjöholm
Karin Grönberg. Foto: Nils Sjöholm

Pressmeddelande -

Säsongens Blå måndag inleds med en premiär

Vårsäsongens första Blå måndag med konsert och mat bjuder på en premiärföreställning om Judy Garland den 24 januari kl. 17:00 i Blå salongen i Hässleholm Kulturhus.

Den oförglömliga filmstjärnan med den stora rösten som tog världen med storm då hon sjöng Somewhere Over the Rainbow i filmen The Wizard of Oz. Vad var det som hände i hennes liv som ledde till att hon fick sjunga på filmduken? Hur tedde sig hennes liv efter hennes stora genombrott?

I denna föreställning får publiken uppleva några av de mest omtumlande ögonblicken i Judy Garlands dramatiska liv. Det hela blir en musikalisk resa kantad av hennes främsta sångnummer, där publiken får möta stjärnan på scenen, så väl som privat.

Medverkande på scen är Karin Grönberg (sång & manus), Mårten Lundgren (sång & trumpet), Alice Hernqvist (piano), Andreas Henningsson (bas) och Kristoffer Rostedt (trummor).

Du kan redan nu få ett smakprov på föreställningen i form av en trailer: https://www.youtube.com/watch?v=gIW0ts2oSHk

På grund av rådande restriktioner kommer Farozon likt under höstens säsong att servera maten i salongsfoajén kl. 17:00 innan konsertens början. Det blir konsertsittning med parkett och du som besökare tilldelas en sittplats på plats. Konserten börjar kl. 17:30.

Kontakt
Catharina Hjalmarsson
Kulturutvecklare & programansvarig
catharina.hjalmarsson@hassleholm.se
0451-26 71 03 / 0709-717103

Karin Grönberg
info@karingronberg.se
www.karingronberg.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Sara Wihlborg

Kommunikatör Kultur- och fritidsförvaltningen 0734478343