Gå direkt till innehåll
What Works 2017.
What Works 2017.

Pressmeddelande -

Rekordmånga anmälda som utställare till What Works

Den 20 mars anordnar Hässleholms kommun jobb- och utbildningsmässan Whats Work. Rekordmånga utställare har anmält sig vilket visar på att What Works växer till en allt mer lönsam mötesplats för arbetssökande, arbetsgivare, utbildningsanordnare och kommunen.

Den 20 mars klockan 10.00–14.00 på Norra Station i Hässleholm anordnar förvaltningen arbetsmarknad och kompetensutveckling jobb- och utbildningsmässan What Works för tredje året i rad. Under vintern har företag och utbildningsanordnare haft möjligheten att anmäla sig som utställare. Sista anmälningsdag har passerat och vi är väldigt glada över att få meddela att alla utställarplatser är fyllda! Dessutom har vi företag som står på reservlistan.

Regionens växande näringsliv visar på behovet av rätt kompetens. Hässleholms kommun bjuder in näringslivet till att utveckla arbetsmarknaden tillsammans genom What Works. Hässleholm är en knutpunkt i centrala Skåne vilket gör What Works till en naturlig mötesplats för företag, utbildningsanordnare, kommun och besökare.

På plats kommer det att finnas företag och utbildningsanordnare som kommer att presentera sina verksamheter för besökarna och diskutera lediga tjänster och utbildningar. Dessutom kommer besökarna att få möjligheten att få hjälp med sitt CV, ställa frågor till studie- och yrkesvägledare, få starta eget-rådgivning och även få information om jobb utomlands.

De som kommer till What Works är Arbetsförmedlingen, Arbetsmarknadsenheten, Arcus utbildning & jobbförmedling, AV Media Skåne, CV-verkstad, Designer Kenneth bringzén, Europa direkt, Finjagården, Fogdaröd omsorg, vård & utbildning, Furuboda assistans, Försvarsmakten, Göinge utbildningscenter, Holma folkhögskola, Hässleholms kommun, Ikett personalpartner, Lernia Utbildning AB, Lexicon, Lärcentrum Skåne Nordost, Lärlingsakademin, Montico HR Partner AB, Nyföretagarcentrum, P&L Nordic AB, Polismyndigheten, Protrain, QSi Sweden AB, Sibbesson AB/Fru Bär AB, Smartworks AB, Statens institutionsstyrelse SiS, Stoby Måleri AB, Studie- och yrkesvägledning, Teknikcollege, TYA, Within/Young Innovation Hub, Vittsjö Sjukhem, Vård & omsorgscollege, Yrkeshögskolan Syd och Önnestad folkhögskola.

För mer information kontakta:
Elida Cimic, Projektledare
Tel 072 977 03 58, elida.cimic@hassleholm.se

Läs mer: www.what-works.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Hanna Gardell

Presskontakt Kommunikationschef Chef för kommunikationsavdelningen i Hässleholms kommun 0709-81 83 48

Emma Ragnarsson

Presskontakt Kommunikationsstrateg Kommunikationsavdelningen, kommunledningsförvaltningen 0451-26 84 48

Relaterat innehåll