Följ Hässleholms kommun

Publishingpris till #mitthässleholm

Pressmeddelande   •   Nov 12, 2020 11:23 CET

Ett av uppslagen i boken #mitthässleholm där vi möter bilder och berättelser från olika platser i Hässleholms kommun. Foto: Johan Funke (vänstra bilden) och Emma Ragnarsson (högra bilden).

Boken #mitthässleholm utsågs under tisdagen som vinnare av Publishingpriset i kategorin destinationsguider. I boken möts man av bilder och berättelser från Hässleholms kommun som visar olika perspektiv av platsen. Både medarbetare och medborgare har bidragit med innehåll.

-Jag är stolt över allt det som vår kommun har att erbjuda och jag gläds åt att vi väcker nyfikenhet kring naturen, närheten och den livskvalitet som finns just här. #mitthässleholm är ett exempel som synliggör värdena i hela kommunen, för såväl medborgare, besökare som näringsliv, säger kommunstyrelsens ordförande Lars Johnsson (M).

Publishingpriset är en årlig kommunikationstävling där en jury bedömer trycksaker, webb och film. #mitthässleholm var uttagen som en av fyra nominerade bidrag i kategorin destinationsguider. Juryns motivering till vinsten var För en trevligt paketerad guide som ger en bra känsla”.

-Vi är glada för priset och att #mitthässleholm uppmärksammas. Vi är extra stolta över de bilder och berättelser som hässleholmarna delar med sig av från platsen. Tack återigen till dig som bidragit med ord och bilder via Instagram och andra kanaler, säger kommunikationschef Hanna Gardell.

Ditt och #mitthässleholm
#mitthässleholm är i grunden en hashtag där du kan dela med dig av filmer, bilder och berättelser från vår kommun i sociala medier. Det är också ett sätt att synliggöra att vi alla har olika bilder av platsen.

-#mitthässleholm syftar på hela kommunen och de människor och platser som finns här. Ditt Hässleholm kan vara i Vinslöv där mormor bor, i Lursjön där jag alltid badade som liten, på hockeyn i Tyringe eller på hästryggen i Ballingslöv. Det är dessa olika upplevelser, bilder och minnen vi vill ge plats åt med begreppet, säger kommunikationsstrateg Emma Ragnarsson.

När pandemin inte längre begränsar fysiska besök finns den bland annat att hämta på Stadshuset, Kurhotellet i Tyringe och Norra station.

Boken #mitthässleholm är framtagen av kommunikationsenheten i samarbete med Bergström & Co

För mer information kontakta:

Lars Johnsson (M), kommunstyrelsens ordförande
0451-26 83 46, 0709-81 83 46

Hanna Gardell, kommunikationschef
0451-26 83 48, 0709-81 83 48

Emma Ragnarsson, kommunikationsstrateg
0451-26 84 48, 0709-81 84 48

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.