Följ Hässleholms kommun

Nu invigs medborgarkontoret i Stadshuset

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2018 11:55 CEST

På medborgarkontoret kan du som medborgare bland annat få hjälp med enklare kommunala ärenden och turistinformation. Foto: Malin Wiik

Onsdagen den 19 september klockan 14.00 invigs det nya medborgarkontoret i Stadshuset foajé. Invigningen är öppen för allmänheten och det bjuds på invigningstal och visning av lokalerna. Det nya kontoret öppnade den 3 september som ett led i att öka servicen till kommunens medborgare.

Lars Johnsson (M), kommunstyrelsens ordförande, hälsar välkommen och Jessica Nilsson, enhetschef för medborgarservice, håller invigningstal. Besökarna får se de nya lokalerna och veta vad medborgarkontorets samhällsvägledare kan hjälpa till med. Det handlar om allt från information och individuell vägledning till att hjälpa medborgaren att komma i kontakt med rätt handläggare.

– I anslutning till medborgarkontoret i Stadshuset kommer det att finnas publika datorer som besökare kan använda för att söka information eller för att använda någon av kommunens e-tjänster, säger Jessica Nilsson.

Medborgarkontoret i Stadshuset är öppet måndag-fredag kl. 9.00-12.30 samt kl. 14.00-16.00 på måndagar, tisdagar och torsdagar. Medborgarkontoret kommer också att vara en av kommunens InfoPoints där besökare kan hämta broschyrer och kartor samt få tips om vad som finns att se och göra i Hässleholms kommun.


För mer information kontakta:
Jessica Nilsson, enhetschef medborgarservice
Tel 0451-26 81 44, jessica.b.nilsson@hassleholm.se

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Bifogade filer

PDF-dokument