Gå direkt till innehåll
Malin Berghagen foto thebookaffair.se
Malin Berghagen foto thebookaffair.se

Pressmeddelande -

Malin Berghagen besöker Nordöstra Skåne 8-11 september

Helgen den 8-11 september kommer influencern Malin Berghagen @mberghagen att besöka Nordöstra Skåne och Hässleholms kommun. Under sommaren har Skåne Nordost genomfört flera mediesamarbeten för att fortsätta stärka nordöstra Skåne som besöksmål.

För att fler ska få veta vilken fantastisk plats nordöstra Skåne är bjuder Skåne Nordost in influencers som får uppleva en del av allt fint som vår del av landet har att erbjuda.

Nästa besökare är Malin Berghagen som kommer till oss den 8-11 september. På sitt instagramkonto inspirerar hon nästan 111 000 följare inom bland annat hälsa, yoga och upplevelser. Lördagen den 10 september planerar hon att besöka Hovdala naturområde och uppleva det från trädtopparna och på hästrygg.

  • När vi arbetar med influencers förbereder vi ett program med upplevelser att ta del av i hela Skåne nordost utifrån influencernas profil. Vi ser styrkan i att andra berättar om vad vår destination har att erbjuda, säger Ulrika Fasth som arbetar med mediesamarbeten för Skåne Nordost.

Skåne Nordost är en samarbetskommitté bestående av sex kommuner belägna i nordöstra Skåne: Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.

Nyfiken på att följa Malins upplevelser på instagram stories? Besök Malins instagramkonto @mberghagen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Sandra Holm

Näringslivsutvecklare 0451-26 83 53