Gå direkt till innehåll
Välkommen till Kulturskolan i Hässleholm. I höst utökar vi med nya kurser.
Välkommen till Kulturskolan i Hässleholm. I höst utökar vi med nya kurser.

Pressmeddelande -

Kulturskolan utökar med nya kurser i höst!

Du missar väl inte att anmäla dig eller ditt barn till höstens kurser redan nu? Till exempel kan du som elev, vuxen eller ungdom vara med och spela i nystartade Hessle Symphony Rock Orchestra och uppträda tillsammans med olika gästartister. Du kan också spela i rock och pop band eller känna musikens rytm i hela kroppen i ämnet rytmik. Dessutom startar Kulturskolan återigen igång vår populära bildkurs i våra egna lokaler på HTS. Anmäl dig redan nu före sommarlovet för att säkra din plats!

- Det blir en späckad höst på Kulturskolan. Redan nu kan du ta del av hela utbudet på Kulturskolans hemsida, kulturskolanhassleholm.se. Vi kommer till hösten i september även genomföra en stor Galakväll i samband med garantiföreställningarna, med gästartister som Mojje och Kokobäng, säger Michael Bäck Verksamhetschef på Kulturskolan.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Hanna Gardell

Presskontakt Kommunikationschef Chef för kommunikationsavdelningen i Hässleholms kommun 0709-81 83 48

Emma Ragnarsson

Presskontakt Kommunikationsstrateg Kommunikationsavdelningen, kommunledningsförvaltningen 0451-26 84 48