Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Influencer besöker Hässleholms kommun 3–5 juni

Under 2022 återupptar Skåne Nordost återigen sina influencersamarbeten för att fortsätta stärka nordöstra Skåne som besöksmål. Helgen den 3-5 juni kommer influencern Ulrika Sjöberg @ulrikasjoberg att besöka bland annat Hässleholms kommun.

För att fler ska få veta vilken fantastisk plats nordöstra Skåne är bjuder Skåne Nordost in influencers som får uppleva en del av allt fint som vår del av landet har att erbjuda.

Nästa besökare är Ulrika Sjöberg @ulrikasjoberg som kommer till den 3–5 juni. På sitt instagramkonto blandar hon secondhand och nytt när hon inspirerar sina nästan 20 000 följare kring hem, inredning och upplevelser. Lördagen den 4 juni checkar hon in på Hotell Statt i Hässleholm och kommer under sin vistelse att besöka bland annat Bensonhuset, Hovdala Slott, Trästället och Glada getens gårdsmejeri.

- När vi arbetar med influencers förbereder vi ett program med upplevelser att ta del av i vårt område. Vi ser styrkan i att andra berättar om vad vår destination har att erbjuda, säger Ulrika Fasth som arbetar med mediesamarbeten för Skåne Nordost.

  Skåne Nordost är en samarbetskommitté bestående av sex kommuner belägna i nordöstra Skåne: Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

  Presskontakt

  Sandra Holm

  Näringslivsutvecklare 0451-26 83 53