Följ Hässleholms kommun

Hässleholms Galakväll 2014

Pressmeddelande   •   Nov 12, 2014 14:27 CET

På fredag den 14 november genomförs den 12:e upplagan av Hässleholms Galakväll. Arrangemanget i Hässleholm Kulturhus kryddas med att staden fyller 100 år! Fokus riktas på alla personer och företag som under kvällen äras för sina goda insatser under året.

Det blir i sedvanlig ordning en härlig galakväll på Hässleholm Kulturhus och en fullsatt salong med förväntansfulla pristagare och gäster.

En rad priser kommer att delas ut, och nu väntar alla med spänning på vem som kommer att bli Årets Hässleholmare och till slut ta hem den ärofyllda titeln Årets Företagare.

En nyhet i år är att det är två helt nya priser som kommer att delas ut. Barn- och utbildningsnämnden har i år instiftat två utmärkelser för att uppmärksamma medarbetare, arbetslag eller team som visat på glöd och engagemang i det dagliga arbetet.

Samtliga priser presenteras i bilaga till detta pressmeddelande.

Med titeln som Årets konferencier vid Malmö Comedy Festival 2010 kommer helsingborgaren Martin Svensson guida oss genom kvällen med van hand. Det blir glädje och humor i sann galaanda.

Prisutdelningarna bryts av med framträdanden där olika tolkningar av Hässleholm framförs. Musik, bild och rytmer bjuder till spännande möten mellan händelser eller profiler kopplade till staden.

- Vi vill hålla en röd tråd till stadens jubileumsår och samtidigt fylla kvällen med nya och spännande happenings, säger Roger Höjendal, näringslivssamordnare och projektledare för arrangemanget.

Det blir ett specialdesignat och Siestainspirerat dansnummer från scenen. Och även en bildkavalkad av tidningsrubriker samlade av Norra Skåne genom 100 år, vilket ackompanjeras i ett akustiskt nummer av Ola Hjelm. Ola har under våren uppmärksammats som musikprofil i samband med sitt turnerande med gruppen Scorpions.

Arrangörer för kvällen är Hässleholms kommun tillsammans med företagarföreningarna Företagarna, Hässleholms Hantverks- och Industriförening, HessleCity, Hässleholms företagsgrupp samt Nyföretagarcentrum Hässleholm

För mer information kontakta:

Roger Höjendal, näringslivssamordnare Hässleholms kommun. Tel 0451-26 72 29 / 0709-71 72 29 roger.hojendal@hassleholm.se

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.