Gå direkt till innehåll
Hässleholm Kulturhus programbok hösten 2021
Hässleholm Kulturhus programbok hösten 2021

Pressmeddelande -

Hässleholm kulturhus släpper höstens programbok

Programboken för hösten 2021 är nu släppt! Kulturhuset bjuder på ett fullspäckat program inför hösten, där både tidigare uppskjutna evenemang och nya akter tar plats i våra salonger, utställningshall och bibliotek. En nyhet i kulturhuset är stadsbibliotekets nyrenoverade barn och unga-avdelning som vi hoppas kunna inviga under hösten.

Du hittar ditt exemplar av programboken i kulturhusets foajé och biljettkassa, stadsbiblioteket, biblioteksfilialerna, stadshuset, samt på infopoints i kommunen. Hela programmet finns även digitalt på kulturhusets hemsida.

Vi är redo för en kulturfylld höst och hoppas och ser fram emot att kunna ta emot våra besökare!

Observera att vi anpassar våra evenemang utifrån de förutsättningar och restriktioner som finns med anledning av covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende antal besökare och avstånd. Alla våra arrangemang anpassas utifrån rådande läge. Ett besök hos oss ska upplevas som tryggt och säkert.

Kontakt
Anders Rosengren
Förvaltningschef, kultur- och fritidsförvaltningen
Tfn/mobil: 0451-26 71 01 / 0709-71 71 01
Anders.Rosengren@hassleholm.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Sara Wihlborg

Kommunikatör Kultur- och fritidsförvaltningen 0734478343