Gå direkt till innehåll
Årets Europaforum Hässleholm väntar 850 anmälda besökare vilket är en ökning med 250 personer sedan förra årets forum. Foto: Jens Christian
Årets Europaforum Hässleholm väntar 850 anmälda besökare vilket är en ökning med 250 personer sedan förra årets forum. Foto: Jens Christian

Pressmeddelande -

Europaforum 2017 slår publikrekord

Europaforum Hässleholm slår publikrekord med 850 anmälda besökare inför starten på måndag den 28 augusti. Det är en ökning med 250 besökare jämfört med förra årets Europaforum.

- Det är fantastiskt roligt att det är så många anmälda till årets forum. Vi har jobbat hårt på att få ihop ett intressant och varierat program och med att kommunicera detta till vår publik, och det verkar ju ha lyckats, säger Maria Lindblad, tillförordnad chef för Europaforum.

Med över 850 anmälda besökare ligger årets forum långt över föregående års nivåer med mellan 446 anmälda 2012 och 616 anmälda 2014. Det är hög beläggning på samtliga av årets seminarier och samtal. Partiledarsamtalet på torsdagen sticker dock ut och är fullbokat sedan en vecka tillbaka. Anmälan till årets forum är nu stängd, men drop-in-besökare är välkomna i mån av plats. 

För mer information kontakta:

Maria Lindblad, tillförordnad chef Europaforum

Tel 0734-253746, maria.lindblad@skanenordost.se

Läs mer: www.eu-forum.se

Ämnen

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Hanna Gardell

Presskontakt Kommunikationschef Chef för kommunikationsavdelningen i Hässleholms kommun 0709-81 83 48

Emma Ragnarsson

Presskontakt Kommunikationsstrateg Kommunikationsavdelningen, kommunledningsförvaltningen 0451-26 84 48

Relaterat innehåll