Följ Hässleholms kommun

Direktsänt studentutspring

Pressmeddelande   •   Jun 02, 2020 08:00 CEST

I samarbete med Norra Skåne direktsänder vi årets studentutspring på Jacobsskolan och Hässleholms tekniska skola. Direktsändningen pågår hela dagen och utsläppen varvas med intervjuer m.m.

–Vi är glada att i samarbete med Norra Skåne erbjuder vänner och familj att följa utspringen live trots det rådande läget. Kanske kan den här möjligheten göra att ännu fler kan delta i firandet, säger Jan-Olof Olofsson, verksamhetschef Hässleholms gymnasium.

–Vi på Norra Skåne är väldigt glada över att vi kan hjälpa till att lyfta studentfirandet i dessa svåra tider. Genom direktsändning på plats den 12 juni och visning 30 dagar därefter på nsk.se ger vi studenternas nära och kära möjlighet att vara med, säger Christian Haglund, Plats- Försäljnings- & Marknadschef på Norra Skåne.

Fler får del av studentfebern

Mitt i det ansträngda läget med råd att hålla avstånd och inte träffa personer i riskgrupper vill Hässleholms kommun göra det möjligt för fler att följa dagens festligheter på distans. Sändningen är tillgänglig för alla som vill följa utspringen och nås på nsk.se. Filmen ligger kvar i 30 dagar.

–Det finns naturligtvis alltid anhöriga som av olika skäl inte kan delta. I blir det möjligt för alla att följa firandet i realtid, säger Jan-Olof Olofsson.

Så följer du webbsändningen

https://www.hassleholm.se/utbildning-och-barnomsorg/gymnasium/studenten-2020.html

För mer information kontakta

Jan-Olof Olofsson, verksamhetschef
Tel 0451-26 85 37 00, Jan-Olof.Olofsson@hassleholm.se 

Christian Haglund, Plats- Försäljnings- & Marknadschef

Tel: 0708-77 10 69, christian.haglund@nsk.se

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.