Gå direkt till innehåll
Ale Möller. Foto: Thron Ullberg
Ale Möller. Foto: Thron Ullberg

Pressmeddelande -

Blå måndag med konsert & buffé – Ale Möller

Måndagen den 5 september kör vi igång höstens säsong av Blå måndag med konsert och mat i ett! Först ut är Ale Möller som firar 50 år på scenen.

Musik och anekdoter från en livsresa världen över
Sveriges meste och bäste multimusikant Ale Möller, bygger ett eget musiklandskap grundat på musiktraditioner från många håll. Där rör han sig fritt, påhejad av sin egen nyfikenhet. Få kan, som denna musikant och berättare, skapa tokglädje – både på och utanför scenen.

Tillsammans med sina medmusikanter bjuder Ale Möller på harmonier, rytmer och anekdoter från världens alla hörn, insamlade under ett långt och spännande liv i musikens tjänst.

Medverkande
Ale Möller: mandola, dragspel, flöjter, trumpet, skalmeja, kohorn, m.m.
Johan Graden: keyboard
Olle Linder: slagverk, gitarr
Anna Möller: fiol, sång

Harrys serverar
Nytt för säsongen är att kulturhusets kommande restaurang Harrys serverar maten i salongsfoajén. Denna gång bjuds våra besökare på buffé!

Datum: Måndag 5 september
Tid: Kl. 17:00 öppnas dörrarna och Harrys serverar buffé. (Vänligen observera att maten denna gång serveras i foajén utanför Blå salongen och att det sedan är konsertsittning inne i salongen). Kl. 17:30 Ale Möller - 50 år på scenen
Plats: Blå salongen, Hässleholm Kulturhus

Kontakt
Catharina Hjalmarsson
Kulturutvecklare & programansvarig
Kultur- och fritidsförvaltningen
Tel. 0709-71 71 03
catharina.hjalmarsson@hassleholm.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Sara Wihlborg

Kommunikatör Kultur- och fritidsförvaltningen 0734478343