Gå direkt till innehåll
Amra Salihovic, biträdande förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen från och med den 30 mars. Fotograf: Patrik Svedberg
Amra Salihovic, biträdande förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen från och med den 30 mars. Fotograf: Patrik Svedberg

Pressmeddelande -

Amra Salihovic ny biträdande förvaltningschef i Hässleholm

Amra Salihovic blir ny biträdande förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen i Hässleholms kommun. Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott under onsdagen.

Närmast kommer Amra Salihovic från rollen som gymnasiechef i Kungsbacka kommun. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med utvecklingsarbete i Gislaveds kommun. Hon tillträder tjänsten i Hässleholm den 30 mars.

- Jag brinner verkligen för mitt uppdrag i demokratibranschen. Det känns otroligt roligt att nu få bidra till utveckling i Hässleholms kommun och komma tillbaka till mina hjärtefrågor. Att tillsammans med medarbetare, förtroendevalda, invånare och näringsliv få jobba för att skapa goda förutsättningar för alla som bor, lever och verkar i Hässleholms kommun känns oerhört kul och spännande, säger Amra Salihovic.

Den biträdande förvaltningschefen kommer även att vara ställföreträdande kommundirektör.

- Hässleholms kommun är i utveckling och förändring, och vi lägger grunden för detta genom en tillitsbaserad styrning. Här kommer Amra Salihovics erfarenhet och ledarskap vara ett viktigt bidrag till vårt interna förändringsarbete, säger Bengt-Arne Persson, kommundirektör och förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen.

För mer information kontakta

Bengt-Arne Persson, kommundirektör

Tel 0451-26 80 51, 0709-81 80 51

Amra Salihovic

Tel 0300-83 35 95

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Presskontakt

Hanna Gardell

Presskontakt Kommunikationschef Chef för kommunikationsavdelningen i Hässleholms kommun 0709-81 83 48

Emma Ragnarsson

Presskontakt Kommunikationsstrateg Kommunikationsavdelningen, kommunledningsförvaltningen 0451-26 84 48