Följ Hässleholms kommun

Årets Hässleholmare – nominera din kandidat!

Pressmeddelande   •   Sep 28, 2016 08:05 CEST

Ann-Marie Rauer, Årets Hässleholmare 2015.

För trettonde året i rad ska Årets Hässleholmare utses och nu uppmuntras allmänheten att nominera lämpliga kandidater. – Utan allmänhetens engagemang kan vi missa framstående personer inom områden vi inte är så bekanta med, säger Bjarne Öhrling, projektledare för Årets Hässleholmare. 

Utmärkelsen Årets Hässleholmare tilldelas varje år en aktör som "bidragit till att Hässleholms kommun fått en positiv uppmärksamhet i omvärlden eller som genom sitt engagemang för kommunens utveckling blivit en inspiratör för andra". Kandidaten behöver inte bo, verka eller vara född i Hässleholm, men ska ha en tydlig koppling till bygden.

– Under åren har såväl schlagervinnare som sportprofiler, företagsledare och kulturpersonligheter belönats med utmärkelsen och Årets Hässleholmare är förknippat med både glädje och stolthet, säger Mikael Kipowski, tillväxtchef i Hässleholms kommun.

Senast den 7 oktober ska nomineringarna vara inkomna. Vinnaren tillkännages vid Hässleholms Galakväll den 11 november. 

För mer information kontakta:

Bjarne Öhrling, projektledare

Tel 0451-26 88 80, bjarne.ohrling@hassleholm.se

Mikael Kipowski, tillväxtchef

Tel 0451-26 72 25, mikael.kipowski@hassleholm.se

Läs mer: www.hassleholm.se/åretshässleholmare

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Bifogade filer

Word-dokument