Följ Hässleholms kommun

100% Hässleholm skapar fest i Qpoolen

Pressmeddelande   •   Aug 20, 2014 14:53 CEST

På fredag, den 22 augusti kl. 9, släpps biljetterna till höstens stora jubileumsfest – konserten 100% Hässleholm. De medverkande artisterna, som alla är eller har varit bosatta i Hässleholm, hyllar staden med två konserter den 20 september, kl. 15 och 19.30.

Tankarna på en jubileumskonsert av det här slaget kommer ursprungligen från kommunfullmäktiges ordförande Douglas Roth (M) och kommunchef Bengt- Arne Persson. – Vi vill skapa en jubileumsdag som är tillgänglig för många. Samtidigt vill vi lyfta fram några av de artister som under åren satt Hässleholm på kartan på ett positivt sätt, säger Douglas Roth (M).

De artister som uppträder på 100% Hässleholm är: Robin Stjernberg (Årets Hässleholmare 2012 och 2013), The Hittills, Glenn Wish (Årets Hässleholmare 2008), Jörgen Johansson och Familjen (Med Andreas Tilliander och Johan T Karlsson. Johan är aktuell i höstens upplaga av TV4-programmet "Så mycket bättre" och blev Årets Hässleholmare 2010)

Till varje föreställning finns det 1800 platser och biljetter köps på Hässleholms Turistbyrå.

Konserten är ett samarrangemang mellan Hässleholms kommun och tidningen Norra Skåne.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas.

Bifogade filer

PDF-dokument